Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012


Ταξιδεύοντας στο Βέλγιο....

Ζήστε την απίστευτη εμπειρία.... συνδυάζοντας ένα υπέροχο ταξίδι στο Βέλγιο με το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής. Το Tomorrowland οργανώνεται από την ID&T, εταιρία ψυχαγωγίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης, κάθε χρόνο στην πόλη Μπουμ από το 2005!!!





Η μέση τιμή για την ημερομηνία 26.07.2013-31.07.2013 είναι για τα αεροπορικά εισιτήρια: 350 ανά άτομο και για το ξενοδοχείο περίπου στα 500 το δίκλινο ( 3ων αστέρων Martins Brugge). Όσον αφορά το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πίσω από το περίφημο Καμπαναριό του 13ου αιώνα και 50μ. μακριά από την πλατεία Grote Markt. 
Διαθέτει ήσυχη βεράντα, μοντέρνο κοκτέιλ μπαρ και δωμάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Ακόμη, σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια του Martin's Brugge περιλαμβάνουν επιφάνεια εργασίας, μίνι μπαρ και πολυτελή διακόσμηση, ενώ ορισμένα από αυτά διαθέτουν αυθεντικές λεπτομέρειες, όπως ξύλινα δοκάρια.Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Μπριζ απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από το Martin's. Η ζυθοποιία De Halve Maan και η σειρά κατοικιών Beguinage βρίσκονται 10 λεπτά μακριά με τα πόδια. Το μουσείο Arentshuis απέχει λιγότερο από 300μ. από το ξενοδοχείο.Στο Arthie's οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τοπικές σπεσιαλιτέ από τοπικά υλικά, όπως ψάρια από τις βελγικές ακτές. Κατά τη διάρκεια της ημέρας σερβίρονται διάφορα ελαφριά γεύματα και σνακ(στην τιμή περιλαμβάνεται το πρωινό).

Link:   martin's brugge hotel

Μετακίνηση στην πόλη

Με τρεις γραμμές μετρό και ένα μεγάλο δίκτυο τραμ θα έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων. Προτιμήστε τις κάρτες ημέρας που κοστίζουν 4,5 ευρώ. Επίσης, σας παρέχεται η δυνατότητα να νοικιάσετε ένα ποδήλατο για ολόκληρη την ημέρα, ενώ υπάρχει και η εταιρεία CycloCity, η οποία διαθέτει 23 σημεία-σταθμούς σε όλη την πόλη απ' όπου κανείς μπορεί να νοικιάζει ή να αφήνει το ποδήλατό του. Μόλις σε 4 ώρες έχετε μια καλή εικόνα της πόλης.

Προτεινόμενα μέρη για επίσκεψη
όσοι αγαπούν τις τέχνες πρέπει να επισκεφτούν τα Βασιλικά Μουσεία Καλών Τεχνών (Royal Museums of Fine Arts, Belgium)τα οποία χτίζονταν επί δύο αιώνες και φιλοξενούν περίπου είκοσι χιλιάδες έργα ζωγραφικής, σχέδια και γλυπτά. Τα Βασιλικά Μουσεία Καλών Τεχνών αποτελούνται από το Μουσείο Τέχνης, το Σύγχρονο Μουσείο Τέχνης, το Μουσείο Wiertz και το Μουσείο Meunier. Άλλα σημαντικά μουσεία μεταξύ άλλων είναι το Musee Royal de l "Afrique Centrale, l’ Autre Musee και το La Bande Dessinee του κεντρικού Βελγίου.

Προτεινόμενα εστιατόρια για τους λάτρες του καλού φαγήτου…
·        Comme chez Soi
(Place Rouppe 23, Τ/+32.2.5122921)
Εστιατόριο - θεσμός στην πόλη. Δύο αστέρια στον οδηγό Michelin. Θα απο-λαύσετε το γεύμα σας σε ένα χώρο σχεδιασμένο από τον Victor Horta, τον μεγάλο Art Nouveau αρχιτέκτονα του Βελγίου!
·        Aux armes de Bruxelles
(Rue des Bouchers 13, T/+32.2.5115550,
Μπρασερί στο κέντρο. Κλασική βελγική κουζίνα και αυτόχθονες θαμώνες.
·        Chou
(Place de Londres 4, T/+32.2.5119238,
Μικρό γαστρονομικό εστιατόριο σε μια πολύ ήσυχη πλατεία. Διαθέτει και εξαιρετική λίστα κρασιών. Χρειάζεται κράτηση.
·        Le Pre Sale
(Rue de Flandre 20, T/+32.2.5136545)
Ο,τι πρέπει για τη γαστριμαργική εισαγωγή σας στη βελγική κουζίνα. Κάντε κράτηση.  






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news

Blogroll

About